Αφράτοι λουκουμάδες από την Ισπανία
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Αφράτοι αέρινοι λουκουμάδες από την Ισπανία
Οι αφράτοι «αέρινοι λουκουμάδες» Buñuelos de viento είναι εύκολοι στην προετοιμασία τους και συνοδεύουν τέλεια τον απογευματινό σας καφέ ή το τσάι. Αποτελούν την ισπανική απάντηση στα αμερικάνικα ντόνατς και θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείτε.
«Αέρινοι Λουκουμάδες»
Υλικά
1 / 4 λίτρο νερού
1 κούπα αλεύρι
1 / 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
4 αυγά
1 κουταλάκι βανίλια
λάδι για τηγάνισμα
Παρασκευή
Βράζετε το νερό και στη συνέχεια το αφαιρέστε από το μάτι και προσθέτετε το αλεύρι ανακατεύοντας καλά. Βάζετε το κατσαρόλι στο μάτι και συνεχίζετε να ανακατεύετε. Αφού το κατεβάσετε από την φωτιά προσθέτετε τη βανίλια και στη συνέχεια τα χτυπημένα αυγά. Ανακατέψτε καλά στη ζύμη. Μόλις το λάδι γίνει καυτό τηγανίζετε τα μπαλάκια που έχετε φτιάξει από το μείγμα. Πασπαλίστε τα με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε αμέσως. Καταναλώστε τα την ίδια μέρα.
Αρχείο
- Δεκέμβριος 2018 (1)
- Ιούλιος 2018 (1)
- Ιούνιος 2018 (17)
- Μάιος 2018 (2)
- Μάρτιος 2018 (1)
- Ιανουάριος 2018 (3)
- Δεκέμβριος 2017 (11)
- Δεκέμβριος 2016 (2)
- Νοεμβρίου 2016 (2)
- Ιούλιος 2016 (2)
- Ιούνιος 2016 (2)
- Μάιος 2016 (2)
- Φεβρουάριος 2016 (4)
- Δεκέμβριος 2015 (1)
- Νοεμβρίου 2015 (8)
- Οκτώβριος 2015 (2)
- Αύγουστος 2015 (3)
- Ιούλιος 2015 (4)
- Ιούνιος 2015 (16)
- Φεβρουάριος 2015 (9)
- Ιανουάριος 2015 (14)
- Δεκέμβριος 2014 (15)
- Νοεμβρίου 2014 (30)
- Οκτώβριος 2014 (36)