ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φωτογραφιζοντας… τη Λατινικη Αμερικη

Off 233
Print Friendly, PDF & Email

natasa1

 

Της Αναστασίας Καραπατσιά. Λατινική Αμερική. Ένας τόπος όπου πολιτισμοί, κουλτούρες, ήθη και έθιμα παντρεύονται, συνυπάρχουν και αλληλοεπιδρούν. Μια περιοχή ιδανική για να φωτογραφίζεις, να βιντεοσκοπήσεις και αφηγηθείς ιστορίες από τα ταξίδια σου και την διαμονή σου εκεί. Αυτό κάνει και ο δημοσιογράφος και φωτογράφος Sean Hawkey, ο οποιός αποτυπώνει στιγμές της καθημερινότητας των λατινομακερικάνων με τον φακό του, ζώντας δέκα ολόκληρα χρόνια στην περιοχή.

Στο επίκεντρο των φωτογραφιών του είναι ο άνθρωπος, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στα πορτραίτα παιδιών και στα χαμόγελα των ιθαγενών. Βραζιλία, Περού, Γουατεμάλα, Χιλή, Κεντρική Αμερική, Κολομβία, Ελ Σαβαδόρ, Ονδουρά, Νικαράγουα είναι κάποιες από τις χώρες που έζησε και άντλησε υλικό ο βρετανός φωτογράφος.

 

nina_guatemala_kounia_600
Μέσα από το πλούσιο υλικό του Sean Hawkey αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο πλούτος αυτής της περιοχής δεν είναι άλλος από τους ανθρώπους τους και όσοι έχετε βρεθεί εκεί, το ξέρετε καλά. Όσοι δεν την έχετε επισκεφτεί, θα το ανακαλύψετε ταξιδευόντας στον πολυπολιτισμικό παράδεισο,την Λατινική Αμερική.

 

Στο επίκεντρο των φωτογραφιών του είναι ο άνθρωπος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα πορτραίτα παιδιών και στα χαμόγελα των ιθαγενών

 

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα hawkey.co.uk

 

kafes_600

 

agora_600

 

indigena_600

Categories

Usefull Info

Social Networks