Αρχική ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ο Γιώργος Νταλάρας τον Νοέμβριο στην Αργεντινή

Ο Γιώργος Νταλάρας τον Νοέμβριο στην Αργεντινή

978
0

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας θα δώσει συναυλία στις 12 Νοεμβρίου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Κοινότητας Μπουένος Άιρες (Asosiacion Colectividad Helenica de Buenos Aires) ο κ. Νταλάρας θα εμφανιστεί μαζί με τη Βιολέτα Ίκαρη και τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη στο εμβληματικό θέατρο Coliseo της Αργεντινής. Τη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή αναμένεται να παρακολουθήσουν όχι μόνο Έλληνες ομογενείς, αλλά και Αργεντινοί πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Νταλάρας αμέσως μετά θα μεταβεί και στην Ουρουγουάη όπου θα δώσει συναυλία στο Μοντεβιδέο.

Οι συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα στη Λατινική Αμερική

Σύμφωνα με στοιχεία από την ιστοσελίδα του Γιώργου Νταλάρα, ο τραγουδιστής έχει δώσει και στο παρελθόν συναυλίες στη Λατινική Αμερική. Το 2000 βρέθηκε και πάλι στο Μπουένος Άιρες. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα: “Προσκεκλημένος της ελληνικής κοινότητας της Αργεντινής, δίνει μια μεγάλη συναυλία στο Μπουένος Άιρες. Το θέατρο κατάμεστο και το κοινό να χαίρεται, να συγκινείται με τα τραγούδια. Ένα κοινό έτοιμο να ακούσει την ελληνική μουσική”.

Πηγή: Ιστοσελίδα Γιώργου Νταλάρα.

Το 1996 ο Γιώργος Νταλάρας πραγματοποίησε περιοδεία στη Λατινική Αμερική. “Τέλη Ιουνίου, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και την Αναστασία Μουτσάτσου, πραγματοποιεί πέντε συναυλίες στην Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Μεξικό, Ουρουγουάη, Βραζιλία).

Οι συναυλίες είχαν έναν ιδιαίτερο σκοπό στην κάθε χώρα. Διοργανώθηκαν για την ενίσχυση εδρών νεοελληνικών σπουδών και ειδικά για το Μπουένος Άϊρες για την ίδρυση ελληνικού πανεπιστημίου”, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του γνωστού τραγουδιστή.